Samsung Galaxy Tab 10.1 te koop zonder TouchWiz UI

03 juni 2011 1 Minuut 0 Reacties
galaxy-tab-10-1-gray

De lancering van de nieuwe Samsung Galaxy Tab 10.1 en Galaxy Tab 8.9 moet ergens eind juni/begin juli plaatsvinden, maar in tegenstelling tot wat we tijdens de presentatie van de tablets te horen kregen zal de 10.1 inch versie niet standaard beschikken over de Samsung TouchWiz interface.

Samsung zou haar eigen stempel drukken op Android Honeycomb door hier een eigen schil over te leggen. Android Central weet te melden dat de TouchWiz interface later als aparte update gedownload kan worden. Je krijgt dus waarschijnlijk de keuze om voor de pure versie van Honeycomb te gaan of om de fraaie interface van Samsung te gebruiken. Of de Galaxy Tab 8.9 ook zonder TouchWiz gelanceerd zal worden is nog niet bekend.

Metallic grijs of puur wit

Ook werd tijdens de presentatie van de Galaxy Tab 10.1 aangegeven dat de tablet in het wit en zwart zou verschijnen, maar ook dit is veranderd. Je kunt nu kiezen uit een Metallic gray en een Pure White versie. De Metallic gray versie heeft een wat professionelere uitstraling en voelt wat minder fragiel aan.

Samsung Galaxy Tab 10.1 kopen

De verwachte prijs van de Wifi-only Galaxy Tab 10.1 ligt op 629,00 euro. De Nederlandse lancering wordt midden/eind juni verwacht.

Reacties (0)