Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony S1 en S2 tablets mogelijk in september naar Europa

Geschreven door
Geplaatst op16 juni 2011, 17:53 CategorieAndroid

Eerder deze maand vernamen we al dat de Sony S1 en S2 tablets gekeurd worden door de Amerikaanse FCC, wat inhoudt dat de lancering niet meer ver weg zal zijn. Vandaag is er informatie opgedoken die toont dat de twee tablets in september in Europa leverbaar moeten zijn.

Engadget heeft een interne memo onder ogen gekregen van Sony’s marketingbureau waarin staat dat een naamloze Sony tablet eerst in de UK gelanceerd zal worden. De pre-orders zullen aldaar in augustus van start gaan, waarna de tablet in september geleverd kan worden. Het is niet duidelijk om welke van de twee tablets het gaat, of dat wellicht beide tablets dan gelanceerd worden. In eerste instantie zal de tablet bij eens select gezelschap winkels te koop zijn. Andere retailers mogen de tablet na de kerst verkopen. Wat dit voor Nederland betekent is niet zeker, maar de lancering in ons land ligt vaak dicht in de buurt van die in de UK.

Sony heeft als een van de weinige fabrikanten veel tijd gestoken in het design en komt dan ook met twee unieke tablets. De S1 lijkt op een gevouwen magazine en heeft een 9.4 inch touchscreen. De S2 heeft zelfs een dubbel scherm – je kunt de tablet dichtklappen – van elk 5.5 inch. Beide tablets draaien op Android 3.1 Honeycomb.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.