Sony toont kunstzinnige teaser voor S1 en S2 tablets

17 juni 2011 1 Minuut 0 Reacties
Sony-S1-S2-teaser-1

We hebben al een promotievideo gezien waarin de nieuwe S1 en S2 tablets van Sony duidelijk zichtbaar waren, maar toch vindt Sony het nodig om iedereen nog eens flink te teasen. De fabrikant heeft vandaag het eerste deel van een serie teaser video's getoond.

De video vertelt niks nieuws over de twee tablets, maar laat op een kunstzinnige manier, zoals Sony wel vaker doet, zien hoe een kleine speelgoed trein zich een weg baant naar de S1 en S2 tablet. Prachtig gemaakt, maar het maakt mij niet enthousiaster over de tablets. Wellicht dat deel twee meer effect zal hebben. De S1 is een 9.4 inch Android Honeycomb tablet met een Tegra 2 processor. De S2 heeft dezelfde specificaties, maar twee dubbele schermen van ieder 5.5 inch. Volgens het gerucht dat we deze week ontvingen moet in ieder geval één van de twee tablets in september in Europa verschijnen. Bekijk de teaser video na de break.

Er moeten nog vier delen van de serie verschijnen dus wie weet wat Sony nog voor ons in petto heeft. Wij zouden graag wat meer van de mogelijkheden van beide tablets willen zien.

Reacties (0)