Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony toont kunstzinnige teaser voor S1 en S2 tablets

Geschreven door
Geplaatst op17 juni 2011, 17:25 CategorieAndroid

We hebben al een promotievideo gezien waarin de nieuwe S1 en S2 tablets van Sony duidelijk zichtbaar waren, maar toch vindt Sony het nodig om iedereen nog eens flink te teasen. De fabrikant heeft vandaag het eerste deel van een serie teaser video’s getoond.

De video vertelt niks nieuws over de twee tablets, maar laat op een kunstzinnige manier, zoals Sony wel vaker doet, zien hoe een kleine speelgoed trein zich een weg baant naar de S1 en S2 tablet. Prachtig gemaakt, maar het maakt mij niet enthousiaster over de tablets. Wellicht dat deel twee meer effect zal hebben. De S1 is een 9.4 inch Android Honeycomb tablet met een Tegra 2 processor. De S2 heeft dezelfde specificaties, maar twee dubbele schermen van ieder 5.5 inch. Volgens het gerucht dat we deze week ontvingen moet in ieder geval één van de twee tablets in september in Europa verschijnen. Bekijk de teaser video na de break.

Er moeten nog vier delen van de serie verschijnen dus wie weet wat Sony nog voor ons in petto heeft. Wij zouden graag wat meer van de mogelijkheden van beide tablets willen zien.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.