Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Telfort kondigt nieuwe prijzen mobiel internet aan

Geschreven door
Geplaatst op29 juni 2011, 19:01 CategorieProviders en netwerken

Vanaf 1 juli aanstaande zal Telfort haar prijzen van mobiele internetbundels voor tablets en laptops aanpassen. Deze aanpassing is volgens Telfort het gevolg van snelheidsverhogingen en een duidelijke datagrens voor mobiele internetbundels. Je kunt vanaf 1 juli kiezen uit drie verschillende internetbundels.

De nieuwe abonnementsvormen gelden alleen voor nieuwe klanten. Overigens staan de abonnementen niet vast voor lange tijd. Telfort zal over enkele maanden de abonnementen nogmaals wijzigen als gevolg van de grote groei in dataverkeer. Afhankelijk van de bundel die nieuwe klanten kiezen, betreft het voor nu een prijsdaling of een prijsstijging ten opzichte van de huidige mobiele internetbundels. Voorheen kon je kiezen uit een surf&mail bundel met maximale snelheid van 768 Kbps voor 9,95 euro per maand, of een surf&mail extra snel bundel met maximale snelheid van 1,5 Mbps voor 14,95 euro per maand. Bekijk na de break de nieuwe abonnementen.

Vanaf 1 juli kun je bij de keuze van een abonnement de afweging maken hoeveel je per maand wil besteden aan mobiel internet. De nieuwe prijzen voor mobiel internet voor tablets en laptops zien er als volgt uit:

 • Mobiel internet 250MB (3.6 Mbs) – 14,95 euro
 • Mobiel internet 500MB (3.6 Mbs) – 18,95 euro
 • Mobiel internet 2GB tot (7.2 Mbs) –  28,95 euro

Internetten buiten de bundel kost je 0,05 euro per MB. Lees meer over mobiel internet op Telfort.nl

 • Delen:

Reacties

 1. digimind
  29 juni, 2011 om 20:39

  Ze zijn gek man, met deze prijzen..
  ik vind het eigenlijk gewoon te duur…
  Lang leve Wi-fi

 2. Henk
  29 juni, 2011 om 21:42

  Laten ze eerst het roaming probleem in nl maar eens oplossen.roaming uit geen internet.geluid maar uitgezet, knetter wordt je ervan.je denkt constant dat je via een buitelandse provider aan het internetten bent.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.