Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: ASUS Eee Pad Transformer vs Acer Iconia Tab A500

Geschreven door
Geplaatst op22 juni 2011, 20:32 CategorieAndroid

We hebben een paar weken terug al eens uitvoerig naar de verschillen tussen de ASUS Eee Pad Transformer en de Acer Iconia Tab A500 gekeken en de uitkomst was dat beide tablets zeer aan elkaar gewaagd zijn. NetbookNews wilde de proef nogmaals op de som nemen en heeft beide tablets in een video naast elkaar gelegd.

Beide tablets zijn populair op dit moment en moeten onder andere met elkaar de strijd aangaan. In de video wordt vooral aandacht besteed aan het design en de aansluitingen, het verschil tussen de twee displays en de multitasking mogelijkheden. De Eee Pad Transformer en de Iconia Tab A500 worden mooi naast elkaar gelegd en tegelijkertijd bediend zodat je exact kunt zien wat de verschillen zijn. Qua specificaties zijn beide tablets veelal hetzelfde en ook qua prijs ontlopen ze elkaar niet; voor een 16GB tablet (zonder dock) betaal je bij zowel Acer als ASUS 399,00 euro. Wel is de Transformer inmiddels bijgewerkt naar Anroid 3.1, terwijl de Iconia Tab A500 nog steeds draait op Android 3.0. Bekijk de vergelijkingsvideo na de break en oordeel zelf.

ASUS Eee Pad Transformer vs Acer Iconia Tab A500

Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

 • Delen:

Reacties

 1. Frits
  23 juni, 2011 om 15:20

  Je vergelijkingstest ASUS versus ACER tablets bekeken.
  Maar in jouw commentaar werdt vermeld dat de beide tablets in prijs gelijk zijn n.l. € 399,- Je mag mij vertellen waar ik een ACER Icona TAB 500 kan kopen voor die prijs. Ik zie deze nergens onder de € 499.

  • Martijn
   23 juni, 2011 om 15:25

   We hebben eerder een artikel geplaatst dat de Acer Iconia Tab A500 ook verschijnt als 16GB versie, al is deze in Nederland nog niet verkrijgbaar. Deze versie kost 399,00 euro.
   Maar ondanks dat is het relatief gezien ook ongeveer dezelfde prijs aangezien je 16GB meer krijgt bij de A500.

 2. joshua
  26 juni, 2011 om 8:08

  Beste mensen,

  Dat vergelijk is allemaal wel mooi, maar waarom duurt het zolang voordat de spullen ook daadwerkelijk te koop zijn!
  Mooie reclame voor de Asus en dock, maar waar blijven ze nu?
  Geen wonder dat velen uit mijn omgeving toch maar een Ipad gekocht hebben. En dan praten ze al weer over een nieuw apparaat! Overigens heb ik de Asus wel besteld.

  Groet Joshua

  • Martijn
   26 juni, 2011 om 12:13

   Het dock is inderdaad slecht leverbaar, maar deze kun je er altijd later bij kopen. Beide tablets, daarentegen, zijn inmiddels goed te koop.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.