Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: De SoundJaw geeft je iPad meer volume

Geschreven door
Geplaatst op28 juni 2011, 21:25 CategorieAccessoires

Sommige accessoires hoeven niet groots, duur of ingewikkeld te zijn om effectief te kunnen zijn. Zo kwamen we vandaag de SoundJaw tegen. Een op het oog simpel stukje plastic dat voor een grote verbetering van het geluid van de iPad moet zorgen. Nou ja, beter is misschien te ver gezocht, maar je geluid klinkt in ieder geval harder en scherper.

Het is een klein stukje zwart plastic wat je om de zijkant van de iPad plaats zodat het geluid vanaf de achterkant, waar de speaker geplaatst is, doorgevoerd wordt naar de voorzijde. Probeer het eens met je hand en je zult zien dat dit hetzelfde effect geeft. Bekijk na de break een promotievideo van de accessoires, waarin nog gezocht wordt naar geld om het product te produceren, wat dus inmiddels gebeurd is.

Voor omgerekend 14 dollar kun je de SoundJaw op SoundJaw.com aanschaffen, hoewel we niet zeker weten of ze ook naar Nederland verzenden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.