Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Hands-on met de Sony S1 en S2 tablets

Geschreven door
Geplaatst op30 juni 2011, 16:49 CategorieAndroid

We hebben ze tot nu toe nog maar weinig in levende lijve gezien; de Sony S1 en S2 tablets. Maar, Golem heeft in Duitsland even met beide tablets mogen spelen en een korte hands-on ervaring van de S2 clamshell tablet op video vastgelegd. Volgens de website zijn beide tablets zeer comfortabel en intuïtief om mee te werken.

Na de wat kunstzinnige teaser die Sony eerder deze maand publiceerde geeft de video na de break een wat betere indruk van de tablet. De S2 tablet beschikt over twee 5.5 inch displays en moet voor een perfecte integratie met de Sony PlayStation zorgen. De S1 tablet heeft een 9.4 inch scherm en lijkt op een opgevouwen magazine waardoor hij beter in de hand liggen dan andere tablets. Beide tablets draaien op Android Honeycomb. De modellen die we hier zien zijn overigens nog wel prototypes. Bekijk de hands-on video na de break.

Hands-on video Sony S2 tablet

De S1 en S2 tablets zouden volgens de laatste geruchten ergens in september in Europa moeten verschijnen.

Via: Androidpit

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.