Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Hands-on met de Toshiba Thrive Android 3.1 tablet

Geschreven door
Geplaatst op24 juni 2011, 16:12 CategorieAndroid

Het is helaas nog steeds niet bekend wanneer de Toshiba Thrive tablet naar ons land toe zal komen dus voorlopig moeten we het maar doen met al het videomateriaal van de gelukkigen die de tablet even vast mogen houden. In de VS kan de Android 3.1 tablet inmiddels al voor een prijs vanaf 429,99 (8GB) als pre-order besteld worden.

De Thrive tablet beschikt onder meer over een Tegra 2 processor, HDMI, USB 2.0, Wifi, een camera aan de voor- en achterzijde, een verwisselbare accu, en achterzijde die je in verschillende kleuren kunt kopen. Het opslaggeheugen bedraagt 8GB, 16GB of 32G. NetbookNews heeft de Thrive tablet tijdens de CEA Show in New York City even van dichtbij mogen bekijken en een hands-on video gemaakt. Bekijk de video na de break.

Hands-on video Toshiba Thrive tablet
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.