Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Hands-on Nvidia Kal-El referentie tablet

Geschreven door
Geplaatst op2 juni 2011, 15:53 CategorieAndroid

Eerder deze week hebben we al een mooie demonstratie gezien van de mogelijkheden met de nieuwe quad-core Kal-El processor van Nvidia, maar de chip fabrikant had meer in petto met haar eigen referentie tablet. De door de fabrikant zelf ontwikkelde tablet toont net zoveel moois als de eerdere demonstratie, met real-time rendering van lichteffecten.

De tablet draait op het Android 3.1 besturingssysteem en heeft een touchscreen van 1.280 bij 800 pixels. De Tegra 3 Kal-El processor is 20 tot 30 procent sneller dan de huidige Tegra 2 processor en moet vooral de gaming ervaring op tablets verbeteren. Wanneer de eerste Kal-El tablets zullen verschijnen kon Nvidia kon niet zeggen. Bekijk na de break de hands-on video die Engadget gemaakt heeft van deze tablet.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.