Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: HP TouchPad gespot tijdens Computex 2011

Geschreven door
Geplaatst op1 juni 2011, 19:40 CategorieHardware

Wanneer de HP TouchPad gelanceerd gaat worden is nog niet bekend, maar dat het ergens in de komende weken is staat vast. Tot die tijd moeten we het doen met de sporadische video’s van de tablet die volgens HP hoge ogen moet gaan gooien. Tijdens de Computex 2011 beurs is de tablet verrassend genoeg gespot, en wel bij de SanDisk.

SanDisk is een hardware partner van HP dus het lijkt logisch dat de fabrikant de opslagruimte voor de TouchPad heeft verzorgd. Gadgets Magazine heeft even met de TouchPad mogen spelen en het op video vastgelegd. We moeten zeggen dat deze tablet er toch zeer gelikt uitziet en inderdaad een succes zou kunnen worden. De werking lijkt soepel en de vormgeving ziet er fraai uit. Bekijk de video na de break.

Video HP TouchPad tablet

Het is opvallend om te zien hoe snel de TouchPad reageert, vooral op het schakelen tussen verticale en horizontale modus. Ook het opstarten en beëindigen van applicaties gaat vlekkeloos. Als je twijfelt tussen iOS en Android, kijk dan ook eens naar webOS.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.