Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: ICE toont ook tablet met smartphone dock, zelfs voor je iPhone

Geschreven door
Geplaatst op1 juni 2011, 20:11 CategorieHardware

We hadden de ASUS Padfone al, toen kwam de eerder gelanceerde TransPhone, en nu zien we binnen een paar dagen tijd de derde tablet/smartphone combinatie voorbij komen. Toch is ook deze niet helemaal te vergelijken met de andere twee. Het Trinity concept model van ICE werkt namelijk met elke PC module of smartphone.

Schuif je smartphone of PC module simpelweg in het apparaat en je hebt een touchscreen tablet. De tablet zelf heeft geen ‘hersenen’ en is dus volledig afhankelijk van de smartphone. Engadget heeft een korte uitleg/demonstratie van de tablet op video vastgelegd, waarbij de iPhone als voorbeeld genomen wordt. Ook dit is nog geen werkend exemplaar helaas. Bekijk de video na de break.

Video ICE Trinity concept tablet

ICE heeft aangegeven ook USB 3.0 poorten en extra intern opslaggeheugen te willen toevoegen, en afhankelijk van de behoeften van de klant kunnen er verdere aanpassingen gedaan worden. In het eerste kwartaal van 2012 moet het product op de markt komen, wel onder een andere naam.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.