Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Invisibility App maakt je iPad transparant

Geschreven door
Geplaatst op25 juni 2011, 13:07 CategorieApple

Als je de i3D applicatie al te gek vond dan is deze iPad applicatie wellicht ook iets voor jou. Met de Invisibility App van Levity Novelty kun je jouw iPad omtoveren in een zeer cool transparant display. Wanneer je de tablet op een oppervlak legt lijkt het net alsof het scherm doorzichtig is. Hiermee kun je wel indruk maken op je vrienden.

Om het simpel uit te leggen; het programma registreert de bewegingen van je iPad en werkt het display naar aanleiding van deze bewegingen bij om de achtergrondafbeelding in de juiste positie te zetten, exact zoals het zou lijken wanneer het display transparant was. Je kunt ook je eigen afbeeldingen gebruiken en mooie effecten weergeven. Het mooie is dat de applicatie het perspectief zeer realistisch weet weer te geven en daarnaast ook schaduwen creëert voor die extra wow-factor. Bekijk na de break wat leuke video’s van de applicatie. Mocht je de App willen aanschaffen; voor 99 cent vind je hem in de App Store.

De Invisibilty App is voor 99 cent te koop in de App Store.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.