Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Leer de HP TouchPad kennen

Geschreven door
Geplaatst op12 juni 2011, 17:32 CategorieApplicaties

De HP TouchPad wordt op 1 juli in de VS gelanceerd en Nederland is (hopelijk) een aantal dagen later aan de beurt. Aangezien de lancering dus voor de deur staat moeten we je nog even een snelle cursus ‘leer de HP TouchPad kennen’ geven. Velen wachten op deze tablet, vooral door het zeer aantrekkelijke webOS besturingssysteem.

De TouchPad heeft een 9.7 inch scherm en maakt gebruik van een 1.2GHz dual-core Qualcomm Snapdragon processor. Het webOS besturingssysteem moet een verademing voor multitasking worden en moet zeer gebruiksvriendelijk zijn. HP probeert zoveel mogelijk manier van communicatie samen te brengen in haar TouchPad en andere webOS producten. Verder beschikt de tablet onder meer over Wifi, Bluetooth, GPS, Flash ondersteuning, en een 16GB of 32GB intern opslaggeheugen. Helaas dus geen USB poorten. Bekijk na de break een aantal video’s die je kennis laten maken met de TouchPad.

HP TouchPad introductie

HP TouchPad Touchstone

HP TouchPad notificaties

HP TouchPad multitasking

HP TouchPad Just Type

HP TouchPad voor werk

HP TouchPad Synergy

HP TouchPad entertainment

HP TouchPad ‘Makeing things better together’

Eind dit jaar moet er ook een 3G variant van de HP TouchPad verschijnen. De verwachtte prijs voor Nederland ligt voor de 16GB versie op 499,00 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.