Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: MasterImage heeft bril-vrije 3D displays klaarliggen voor tablets

Geschreven door
Geplaatst op7 juni 2011, 11:35 Categorie3D tablets

Tijdens de Computex 2011 werden er niet alleen tablets getoond, maar ook nieuwe display technieken, zoals twee nieuwe 3D displays van MasterImage. Het bedrijf heeft verschillende bril-vrije 3D displays ontwikkeld voor schermformaten van 4.3 inch, 7 inch en 10 inch. Ideaal dus voor smartphone- en tabletfabrikanten.

Alle displays kunnen 3D content weergeven zonder het gebruik van een 3D bril. De twee kleinste displays, van 4.3 inch en 7 inch, hebben een resolutie van 800 bij 480 pixels maar MasterImage zou al bezig zijn met een 7 inch display dat heeft resolutie van 1.280 bij 800 pixels heeft. Enig nadeel is dat in p3D weergave de resolutie gehalveerd wordt waardoor je maar 400 bij 240 pixels overhoudt. Zoals je in bovenstaande afbeelding ziet moet je er wel recht voor zitten voor de optimale 3D ervaring. Bekijk na de break een video van de displays.

Video: MasterImage 3D displays

MasterImage is volgens Engadget al in gesprek met meerdere fabrikanten voor de integratie van haar displays.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.