Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Real Racing 2 HD draadloos, dual-screen gaming met iOS 5 op een iPad 2

Geschreven door
Geplaatst op19 juni 2011, 17:36 CategorieApple

De gaming mogelijkheden voor tablets worden elke week groter en in de toekomst worden tablets een steeds belangrijker platform voor het spelen van games. Apple gaat hier vanzelfsprekend ook met de iPad in mee en in iOS 5 wordt het draadloos, dual-screen gamen gelanceerd als een van de nieuwe mogelijkheden.

Engadget heeft de proef op de som genomen en iOS 5 op een iPad 2 en Apple TV geinstalleerd. Daarnaast is de meest recente versie van Real Racing 2 HD gebruikt als game, waarmee het mogelijk is op dual-screen gameplay via AirPlay in te schakelen zonder extra adapters. Andere games gebruiken het display van de iPad 2 en geven hetzelfde weer op de HDTV. Nu kan je dus ook twee verschillende beelden weer laten geven. In Real Racing 2 wordt de iPad gebruikt als controller, zowel wanneer je navigeert door menu’s als wanneer je daadwerkelijk aan het racen bent. Bekijk de hands-on video van Engadget na de break.

Hands-on video gaming op de iPad 2 en een HDTV

De game verschijnt alleen op TV en de tablet toont belangrijke functies en informatie. Volgens Engadget zit er nogal wat vertraging tussen de iPad en Apple TV wanneer je via AirPlay werkt, maar dit merk je vooral wanneer je games speelt waarbij timing erg belangrijk is. Verder biedt AirPlay een vloeiende en foutloze gaming ervaring.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.