Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Samsung commercial spot met gebreken iPad 2

Geschreven door
Geplaatst op11 juni 2011, 12:54 CategorieAndroid

Het lijkt een gewoonte te worden; je concurrent bespotten met zijn gebreken. Negen van de tien keer is het die iPad 2 die belachelijk gemaakt wordt, maar dat krijg je als je marktleider bent. Eerder deze week was het Acer nog die het nodig vond de gebreken van de iPad 2 eens te tonen en nu is het de beurt aan Samsung.

Wellicht denkt ieder merk dat Flash ondersteuning voldoende is om de iPad van de troon te stoten, maar ik vrees dat er wat meer voor nodig is. Samsung denkt in ieder geval datgene te kunnen bieden wat iedereen wil met de Galaxy Tab 10.1 en Galaxy Tab 8.9 tablets. We moeten het nog zien gebeuren, zeker gezien het feit dat de tablets wellicht dikker worden en een slechter display krijgen. Bekijk na de break de commercial waarin Samsung spot met de iPad 2. Het is niet overduidelijk dat er een iPad 2 gebruikt wordt maar de Smart Cover verraadt het idee.
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.