Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Toshiba Thrive tablet is er klaar voor

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2011, 11:56 CategorieAndroid

Zoals beloofd is de Toshiba Thrive tablet vanaf vandaag als pre-order te bestellen in de VS en voor deze gelegenheid heeft de fabrikant nog maar een promotievideo gepubliceerd om ons lekker te maken. Het lukt aardig, want de tablet heeft mooie specificaties en gaat niet teveel kosten.

Zo krijg je voor 429,00 dollar 8GB aan intern opslaggeheugen, Android 3.1, een 10 inch scherm met een 1.280 bij 800 pixels resolutie, een Tegra 2 processor, 1GB aan RAM geheugen, HDMI, USB 2.0, een SD card slot, een 5 megapixel camera aan de achterzijde, een 2 megapixel camera aan de voorzijde, en een vervangbare batterij. Daarnaast kun je de cover op de achterzijde vervangen voor een kleur naar eigen smaak. Voor de 16GB versie betaal je 479,00 dollar en voor de 32GB versie 579,00 dollar. Bekijk de promotievideo na de break.

Toshiba Thrive tablet

Wanneer de Toshiba Thrive tablet in Europa gelanceerd gaat worden is helaas nog steeds niet bekend. Toshiba Nederland kan ons ook niks meer vertellen.
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.