Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Weer bewijs opgedoken voor touch functie Google Chrome

Geschreven door
Geplaatst op10 juni 2011, 11:11 CategorieBesturingssystemen

Google liet vorige maand weten zich voorlopig niet op tablets te focussen met haar Chrome besturingssysteem, maar er blijft bewijs opduiken dat toont dat Google wel degelijk met touchscreen mogelijkheden voor Chrome bezig is. Achter de schermen lijkt Google Chrome aan te passen voor tablets met betrekking tot touch functionaliteit.

Vandaag zijn er weer screenshots getoond door Chrome Story waarin we grote touch-vriendelijke interface elementen zien zoals een URL geschiedenis menu in de browser en een virtueel keyboard. Het gaat hier wel puur om de Chrome browser dus het zou zo maar kunnen dat Google een versie van de browser beschikbaar wil maken voor tablets met andere besturingssystemen, zoals Windows of MeeGo. Stiekem hopen we toch nog op een tablet versie van Chrome OS.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.