Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Zijn dit de eerste testfoto’s van de HTC Puccini tablet?

Geschreven door
Geplaatst op14 juni 2011, 11:17 CategorieAndroid

Eind vorige maand hebben we voor het laatste gehoord over de 10 inch HTC Puccini tablet, welke volgens de geruchten ergens deze maand of volgende maand gelanceerd moet worden. PocketNow zegt nu de eerste testfoto’s, gemaakt door de HTC Puccini tablet, gevonden te hebben via Flickr.

Het bewijs kunnen wij niet waarnemen op Flickr, maar gezien de reputatie van PocketNow zullen we maar aannemen dat ze het bij het rechte eind hebben. Dit zou dan in ieder geval de bevestiging geven dat de HTC Puccini tablet daadwerkelijk bestaat. Volgens de geruchten zou de Puccini draaien op een 1.5GHz dual-core Snapdragon processor, het Android Honeycomb besturingssysteem bevatten en een display resolutie hebben van 1.280 bij 800 pixels. Ook zou de tablet voorzien worden van de Magic Pen die we kennen van de HTC Flyer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.