Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

10 inch HTC Puccini onthuld

Geschreven door
Geplaatst op26 juli 2011, 19:27 CategorieAndroid

Na bij de Amerikaanse FCC gesignaleerd te zijn heeft BGR vandaag de eerste foto’s van de 10 inch Puccini tablet weten te achterhalen. Puccini is nog steeds een codenaam voor de tablet en ook het merendeel van de specificaties is nog bevestigd.

De Puccini is wel wat volwassener dan de 7 inch HTC Flyer. Naast het grotere 10 inch display beschikt de tablet over stylus input, een 8 megapixel camera met dual LED flitser, stereospeakers, en een microfoon. Eerdere geruchten gaan ook uit van minimaal een 1.5GHz processor, 4G connectiviteit, Android Honeyomb als besturingssysteem, en de HTC Sense user interface. Wanneer de Puccini gelanceerd wordt en voor welke prijs is nog niet bekend. De tablet zal hoogstwaarschijnlijk (zie logo) onder de vlag van het Amerikaanse AT&T verkocht zal worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.