Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia Tab A500 nu ook als 16GB versie te koop

Geschreven door
Geplaatst op1 juli 2011, 19:28 CategorieAndroid

We hebben hem in Italië begin vorige maand al gespot, maar nu is de Acer Iconia Tab A500 16GB versie dan ook in Nederland gearriveerd. De 16GB Wifi-only versie heeft dezelfde specificaties als de 32GB versie, maar dus de helft van het beschikbare opslaggeheugen. Het kost je ook 100 euro minder, want voor 399,00 euro kun je de 16GB versie aanschaffen.

De Acer Iconia Tab A500 beschikt onder meer over Android Honeycomb als besturingssysteem, een Tegra 2 processor, een 10.1 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, Wifi, 1GB aan RAM geheugen, een camera aan de voor- en achterzijde, een HDMI aansluiting, een USB aansluiting, en een microSD card reader. De Iconia Tab A500 tablets zullen binnenkort de update naar Android 3.1 krijgen. Bekijk na de break alle prijzen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.