Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Amazon Android tablet wordt voor oktober dit jaar gelanceerd

Geschreven door
Geplaatst op14 juli 2011, 9:45 CategorieAndroid

Dat Amazon tabletplannen heeft wisten we al zo goed als zeker, maar in welke vorm was nog onbekend. Tot vandaag werd gedacht dat Amazon met twee tablets zou komen; de ‘Coyote‘ en ‘Hollywood‘ tablet. De Wall Street Journal zegt nu informatie van insiders te hebben waaruit blijkt dat er voor oktober dit jaar één tablet en twee nieuwe Kindle modellen (e-readers) gelanceerd worden.

Een van de twee e-readers krijgt een touchscreen, de andere niet en zal de goedkoopste Kindle tot nu toe worden. Waar we echt benieuwd naar zijn is de tablet. Volgens de insiders zou de tablet samenwerken met de Kindle modellen, maar hoe precies is onduidelijk. De tablet zal geen camera’s bevatten, draaien op een versie van Android en over een 9 inch display beschikken. De focus van de tablet zou vooral liggen op het weergeven van media die aangekocht is bij Amazon. Dit alles doet toch denken aan de veredelde e-reader en de verwachtte grote concurrent van de iPad 2 zal naar mijn idee dan ook jammer genoeg uitblijven.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.