Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android 3.2 wordt eind juli / begin augustus uitgerold

Geschreven door
Geplaatst op15 juli 2011, 19:00 CategorieAndroid

De Motorola Xoom is in de VS weer als eerste aan de beurt voor de Android 3.2 update – terwijl we in Europa nog niet eens aan Android 3.1 toegekomen zijn – en ASUS is al bezig met tests voor Android 3.2 op de Eee Pad Transformer. Volgens bronnen van Digitimes wordt Android 3.2 eind juli of begin augustus door Google vrijgegeven.

Vanaf dat moment kunnen we dus zeer snel (sommige fabrikanten wat trager) de eerste updates op de tablets verwachten. Onder de verbeteringen bevinden zich de ‘Zoom te fill screen’ functie, compatibiliteit met 7 inch tablets, betere hardware acceleratie, ondersteuning van Qualcomm Snapdragon processors en wat bugfixes. Dit houdt ook in dat we vanaf begin augustus de eerste 7 inch Android Honeycomb tablets op de markt kunnen verwachten. Denk aan de Acer Iconia Tab A100, de Huawei MediaPad en de ViewSonic ViewPad 7x.

Ook de HTC Flyer zal binnenkort dus eindelijk de Honeycomb update krijgen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.