Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Eee Pad Slider eind september te koop voor 499 euro

Geschreven door
Geplaatst op29 juli 2011, 13:24 CategorieAndroid

Er was nogal wat onduidelijkheid over de prijzen, versies en lanceerdatum van de ASUS Eee Pad Slider, maar ASUS Nederland heeft vandaag aan ons laten weten dat de Slider eind september in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Opvallend is dat de 16GB versie geschrapt is en ASUS nu alleen de 32GB versie zal voeren voor een prijs van 499,00 euro. De 3G versie van de Eee Pad Slider zal ergens in het eerste kwartaal van 2012 verschijnen.

Gisteren dook al een eerste hands-on review van de Eee Pad Slider op en vandaag heeft NotebookItalia van dezelfde makers een video over de USB-host functie gevonden. Een van de verbeteringen in Android 3.1 is een betere ondersteuning van USB apparaten en randapparatuur. Zo kun je een Android 3.1 tablet verbinden met een muis, toetsenbord, USB harddisk, joystick, game console, etc. Bekijk na de break een video waarin de USB functionaliteit op de Eee Pad Slider getoond wordt.

Het lijkt allemaal wederom zeer vloeiend en eenvoudig te werken.

De ASUS Eee Pad Slider is inmiddels als pre-order te bestellen bij onder andere Yorcom. • Delen:

Reacties

 1. http://www.
  18 februari, 2014 om 22:19

  This has encouraged the manufacturers to find
  a reliable solution to help consumers make the best possible use of the product they acquire.
  If you don’t deal with the continual mold issue inside your home or office,
  the result can be much worse. While most of these little spores
  are just cycled through the system and emitted when we breathe back out, some of them stay in our lungs.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.