Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Eee Pad Transformer meest populaire tablet van dit moment

Geschreven door
Geplaatst op12 juli 2011, 20:25 CategorieAndroid

Toen de ASUS Eee Pad Transformer gelanceerd werd kreeg deze nogal veel aandacht, maar in tegenstelling tot andere tablets blijft deze tablet veel aandacht krijgen. Steeds meer consumenten lijken in te zien dat de Eee Pad Transformer toch behoorlijk wat waar voor hun geld biedt.

Zo blijkt uit onze poll van gisteren dat de Transformer de meest populaire tablet is onder bezoekers van Tablets Magazine, gevolgd door de iPad 2. Ook hebben we van diverse online winkels (waaronder Expert) te horen gekregen dat de Eee Pad Transformer een van hun best verkopende tablets is. Daarnaast is de tablet sinds vandaag genoteerd als nummer één best verkopende tablet in de Amazon webshop. Kortom, de Transformer is populair en blijft populair. De aantrekkelijke prijs van 399,00 euro en het keyboard dock wat vele extra functies met zich meebrengt zijn de belangrijkste redenen.

Heb jij al een Transformer? Laat jouw ervaringen achter op de productpagina.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.