Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bird’s Eye voor iPad geeft Twitter een nieuwe dimensie (video)

Geschreven door
Geplaatst op27 juli 2011, 11:56 CategorieApplicaties

Als het Twitteren op zich niet meer interessant genoeg is voor je dan is de Bird’s Eye Twitter applicatie voor de iPad wellicht de oplossing. Met deze App zie je niet gewoon random tweets van mensen die je volgt voorbij komen, maar juist van die personen die bij jou in de buurt zijn. Handig wanneer ze over jouw zouden kunnen Twitteren of wanneer je op een evenement bent.

Je kunt er vele handige situaties voor bedenken en het geeft een leuke nieuwe dimensie aan de Twitter-ervaring. Je kunt elke gewenste locatie instellen, dus je hoeft niet perse naar de locatie te kijken waar je jezelf op dat moment bevindt. Mocht je willen zien hoe het er op dit moment in Parijs aan toe gaat dan stel je Parijs in. Op een overzichtelijke kaart wordt exact in beeld gebracht van wie de tweets zijn en vanwaar ze verstuurd zijn. Je hoeft ook niet perse de personen te volgen om te kunnen zien wat er gezegd wordt. Je ziet alle tweets van de desbetreffende locatie. Na de break vind je een video waarin de applicatie gedemonstreerd wordt.

Een nadeel; je kunt zelf geen tweets versturen vanaf het platform. Het is dus puur voor het bekijken van informatie over een stad, evenement of gebeurtenis. De Bird’s Eye App is gratis te downloaden in de App store.

Bron: Engadget

  • Delen:

Reacties

  1. Sam
    27 juli, 2011 om 12:52

    Even downloaden. lijkt wel cool

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.