Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De laatste 50 euro aan tablet accessoires is gewonnen!

Geschreven door
Geplaatst op23 juli 2011, 14:00 CategorieAccessoires

Vandaag hebben we de laatste gelukkige winnaar getrokken uit alle bezoekers die een eigen review geplaatst hebben bij een tablet in de tablet productgids. De gelukkige winnaar komt uit Culemborg en zijn naam is Ton Gommans. Ton heeft zijn review geplaatst bij de Motorola Xoom en was zeer blij met zijn prijs;

Wat een ontzettend leuke verrassing! Blij met m’n Motorola Xoom en nu mag ik ook nog eens voor leuk geld accessoires uitzoeken. Helemaal top!
Ik ga het geld leuk besteden, bedankt Tabletmagazine, ik hou jullie op de hoogte!

Helaas komt hiermee de actie aan zijn einde, maar we hebben voor de komende dag weer een actie gepland staan waarmee ook jij tablet accessoires van TabletsToday.nl kunt winnen. Lees na de break verder voor meer informatie.

Mocht je de 50 euro aan accessoires de afgelopen weken niet gewonnen hebben en toch graag mooie accessoires zoals een case, carmount of lederen hoes willen hebben dan hebben we goed nieuws. De komende dagen starten we maar liefst twee nieuwe acties waarbij iedereen kans maakt. Wat kun je nu al doen? Volg ons op Twitter en wordt vriend op Facebook, want daar staat het te gebeuren. Makkelijker kan niet, toch?

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.