Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De tweede 50 euro aan tablet accessoires is gewonnen!

Geschreven door
Geplaatst op10 juli 2011, 11:56 CategorieAccessoires

Gisteren is er weer een gelukkige winnaar getrokken uit alle bezoekers die een eigen review geplaatst hebben bij een tablet in de tablet productgids. Deze week komt de winnaar uit Drachten en zijn naam is Patrick Derks. Patrick heeft zijn review geplaatst bij de Samsung Galaxy Tab en was blij verrast toen we hem het nieuws brachten;

Wow …. gaaf en dat met mijn 1ste review.
En de timing is perfect want ik ben net op zoek naar een carmount voor de Samsung Galaxy Tab.

Net als Patrick kun jij ook zeer eenvoudig 50 euro aan tablet accessoires van TabletsToday.nl winnen. Lees na de break verder voor meer informatie en deel snel jouw tablet ervaringen met ons.

Wat is nou een tablet zonder mooie accessoires zoals een case, carmount of lederen hoes? En is het niet helemaal mooi als je deze gratis kunt krijgen? Schrijf een korte review van jouw tablet in onze tablet productgids en maak kans op 50 euro aan tablet accessoires.

Makkelijker kan niet, toch? Elke twee weken verloten we een tegoedbon van 50 euro aan tablet accessoires van TabletsToday.nl dus wacht niet langer en schrijf jouw persoonlijke review bij een van de tablets in onze tablet productgids. Op deze pagina vind je de voorwaarden en de winnaars.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.