Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De verwachte verkoopcijfers van tablets voor het derde kwartaal

Geschreven door
Geplaatst op8 juli 2011, 11:29 CategorieAndroid

Wat gaat het derde kwartaal ons allemaal brengen? Welke tablets worden er zoal verwacht en wat zijn de verwachtingen? Digitimes heeft alles op een rijtje gezet en de verwachte verkoopaantallen van de meeste tablets populaire tablets gepubliceerd. Ook zien we wederom de bevestiging van een aantal nieuwe tablets; de HTC Puccini en de Amazon tablets.

Natuurlijk blijft Apple voorop lopen met 14 tot 15 miljoen te verschepen iPads. Ver daarachter zien we Amazon, waarvan de verwachtingen hoog zijn, met een verachting van 1 tot 1.2 miljoen tablets. Dit is wanneer Amazon ook echt binnen dit kwartaal met haar tablets komt, wat nog onzeker is. Op ene afstandje volgen dan de tablets van merken als ASUS, Samsung, Acer, HP en RIM met aantallen tussen de 750.000 en 900.000. De verwachtingen voor HTC vallen nogal tegen met 400.000 tot 450.000 stuks van de Flyer en Puccini samen. De Motorola Xoom heeft zijn langste tijd ook gehad met 400.000 exemplaren. Dell staat onderaan met 200.000 tot 250.000 stuks.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.