Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Dell Streak 10 Pro wordt deze week in China gelanceerd’

Geschreven door
Geplaatst op26 juli 2011, 19:43 CategorieAndroid

Dell loopt nog achter op het gebied van Honeycomb tablets, maar daar moet verandering in komen met de Dell Streak (10) Pro. Volgens de website VR Zone wordt de tablet deze week nog in China gelanceerd waarna lanceringen gepland staan in India, Rusland, Brazilië en tot slot de VS en Europa.

De Streak Pro moet zich zowel richten op consumenten als de zakelijke markt en heeft heel wat in huis om eenieder wat te bieden. Zo zal de tablet volgens eerder ontvangen informatie beschikken over een 10.1 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, Android 3.1 als besturingssysteem, een dual-core Tegra 2 processor, Wifi, GPS, 1GB aan RAM geheugen, een 5 megapixel camera aan de achterzijde en een 2 megapixel camera aan de voorzijde. De Dell Stage interface zal gebruikt worden als schil over Honeycomb en de tablet komt in vier verschillende kleuren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.