Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Droam introduceert goedkoop mobiel internet in het buitenland

Geschreven door
Geplaatst op6 juli 2011, 13:53 CategorieAccessoires

Internetten op je smartphone of tablet in het buitenland is nog altijd een hekel punt. Veel mensen komen na een vakantie thuis en schrikken van de torenhoge telefoonrekening. Droam zegt de oplossing gevonden te hebben en biedt voor iedereen goedkoop mobiel internet in het buitenland aan.

Zodra je Droam bestelt krijg je een draadloze router die verbinding maakt het een 3G netwerk in het buitenland. Deze router creëert daarna een Wifi hotspot waar je, middels een Wifi verbinding, tot wel vijf apparaten mee kunt verbinden. Zo kun je een smartphone, een laptop, een tablet of een spelcomputer gebruiken om mobiel te internetten in het buitenland. Met Droam kun je tot 90 procent besparen op de kosten van mobiel internet in het buitenland.

Het bedrijf komt met met twee standaard abonnementen; Droam 50 en Droam 1000. Droam 50 is voor de korte tipjes waar je waarschijnlijk alleen gebruik maakt van je mobiele telefoon. Je betaalt dan 27,50 euro aan opstartkosten en daarna 3,50 euro per dag. Je hebt 50Mb per dag om te gebruiken. Droam 1000 is voor intensiever gebruik en biedt tot 1GB aan dataverbruik per dag. Voor dit abonnement gelden tarieven per week of per maand, afhankelijk van de bestemming.

We adviseren eerste het offerte formulier van Droam in te vullen aangezien je op deze manier inzichtelijk krijgt wat de exacte kosten zijn voor jouw gebruik, bestemming en reisduur. Ook rekent Droam 150,00 euro aan borg die vooraf betaalt moet worden, maar de kosten van je abonnement of verbruik worden hiermee achteraf weer verrekend. Het restant krijg je teruggestort.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.