Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Evernote komt naar Android Honeycomb tablets

Geschreven door
Geplaatst op13 juli 2011, 11:23 CategorieAndroid

Evernote is een applicatie waarmee je nagenoeg je hele leven kunt organiseren door middel van notities, lijstjes, herinneringen, foto’s, en meer. Voorheen was de applicatie alleen voor smartphones en de HTC Flyer verkrijgbaar, maar nu komt er ook een versie speciaal voor Android Honeycomb tablets.

Deze nieuwe versie moet onder andere snelheidsverbeteringen, een nieuwe widget, checkboxen, lijstjes en het opmaken van teksten met zich meebrengen. Met Evernote kun je foto’s maken en aan je to-do lijstjes hangen, teksten dik gedrukt of schuin gedrukt opmaken, tags aan notities en lijstjes hangen, notities delen met GMail, Facebook of andere applicaties, notities hangen aan GPS locaties en terugkijken op een kaart, en een widget op je homescreen plaatsen voor het snel toevoegen van, het zoeken naar of het bekijken van belangrijke notities. De Evernote App voor Honeycomb moet binnenkort in de Android Market verschijnen.

Voor meer informatie over de verschillende nieuwe features kun je hier terecht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.