Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Geen iPad 3 maar een iPad 2 Plus met een hoge resolutie display’

Geschreven door
Geplaatst op7 juli 2011, 11:23 CategorieApple

Het is even stil geweest rondom een mogelijke nieuwe iPad die eind dit jaar moet verschijnen, maar deze week zijn er geruchten opgedoken die de iPad 3 vervangen voor de “iPad 2 Plus” of “iPad 2+” met een hogere resolutie display. De “Plus” zou volgens analist Craig Berger staan voor een display met een pixeldichtheid tussen de 250 en 300 ppi, het enige waarschijnlijke verschil met de iPad 2.

Volgens Berger is Apple momenteel op zoek naar deze displays en wil de fabrikant de tablets eind 2011 in de markt zetten. Apple zou verschillende leveranciers van componenten als om offertes gevraagd hebben voor dit marginaal verbeterde apparaat. Overigens is het vreemd genoeg geen Retina Display – zoals in de iPhone 4 – waar Apple naar op zoek is aangezien dit een hogere resolutie van 326 ppi heeft. Toch is ook dit weer een gerucht en is de analist er zelf ook niet zeker van. Berger hoopt de komende weken meer bewijs te vergaren dat de iPad 2 Plus eraan staat te komen. Het is in ieder geval niet de eerste keer dat we een release in september te horen krijgen.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.