Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HTC Flyer krijgt geen Skype ondersteuning

Geschreven door
Geplaatst op2 juli 2011, 10:35 CategorieAndroid

Hoewel het in eerste instantie één van de belangrijke verkoopargumenten voor de HTC Flyer was lijkt Skype ondersteuning geen deel meer uit te maken van het feature pakket van de tablet. HTC heeft namelijk alle referenties naar Skype van de Flyer productpagina’s verwijderd.

Via de camera aan de voorzijde van de Flyer zou je door de samenwerking tussen HTC en Skype gemakkelijk videogesprekken kunnen voeren met andere Skype gebruikers. Onder andere in het persbericht van begin dit jaar werd er naar verwezen, maar ook hier zien we Skype niet meer terug. De reden voor deze plotselinge wijziging is niet bekend, maar volgens Tweakers.net zou het best eens te maken kunnen hebben met de overname van Skype door Microsoft. De softwaregigant zou de Skype primeur niet aan een Android tablet willen geven.Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

 • Delen:

Reacties

 1. Delos03
  30 mei, 2014 om 7:32

  Hallo Alle,

  Net een Android gekocht..
  Kom er eindelijk achter dat er geen ondersteuningen zijn voor Htc flyer wifie only??

  Mochten er toevallig ander mogelijkheden zijn hoor ik dit graag van de ussers>

  Thanks

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.