Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iPad 2 deals: De beste prijzen of vanaf gratis met abonnement

Geschreven door
Geplaatst op26 juli 2011, 21:55 CategorieApple

De levertijd van de iPad 2 is inmiddels flink geslonken en bij diverse winkels duiken dan ook weer verschillende modellen op die op voorraad zijn. Qua prijs is er in de tussentijd helaas niks veranderd, maar je kunt wel weer leuke koopjes vinden of de iPad vanaf gratis met een abonnement aanschaffen. Tijd voor een overzicht dus.

Zo hebben PDAshop en Central Point verschillende modellen op voorraad en zijn alle iPad 2 Wifi + 3G modellen bij Metjelaptoponline ruim op voorraad en binnen 24 uur te leveren. Je kunt je tablet hier los of met abonnement aanschaffen. Bij Tablet stunts kun je ook iPad 2 Wifi modellen gratis krijgen bij een GSM abonnement plus GSM. Bij Laptop Online worden alle iPad 2 modellen in combinatie met een abonnement aangeboden voor aantrekkelijke prijzen.

Wat opvallend is, is dat veel winkels de iPad 2 in combinatie met een telefoon en telefoonabonnement aanbieden, zoals Castle Telecom. Wil je de iPad 2 gratis krijgen dan kom je ook op deze optie uit. Bekijk na de break een compleet overzicht van iPad 2 aanbieding met en zonder abonnement.

Winkels verwijderd; aanbiedingen niet meer geldig.

  • Delen:

Reacties

  1. Abdel
    28 mei, 2015 om 10:55

    Hoi met a Zekhnini ik wil een klant worden ik wil iPad bestellen

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.