Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Komt HP in augustus met een snellere 64GB TouchPad?

Geschreven door
Geplaatst op4 juli 2011, 23:42 CategorieHardware

De TouchPad is net een paar dagen te verkrijgen, maar nu al lijkt het een misser te gaan worden voor HP. De eerste reviews van de TouchPad waren nogal negatief door een trage werking, matige hardware en een beperkt aantal applicaties, maar wellicht dat HP binnenkort al wat beters op de markt brengt.

PreCentral heeft namelijk via een anonieme bron een uitgelekt document van HP in handen gekregen waarop te zien is dat er in augustus een 64GB versie van de witte TouchPad gelanceerd wordt met een snellere processor. Dit zou wel eens een 1.5GHz dual-core Qualcomm Snapdragon kunnen zijn, een welkome verbetering voor de tegenvallende prestaties van de huidige TouchPad. Van de 32GB zwarte TouchPad zal in augustus ook een 3G/4G versie verschijnen, zo te zien zonder de snellere processor.

In de herfst kunnen we volgens de afbeelding te HP Opal (codenaam) tablet verwachten. Deze tablet moet met 7 inch iets kleiner zijn dan de TouchPad, maar zal verder nagenoeg dezelfde specificaties bevatten. PreCentral meldt ook dat de 16GB TouchPad beperkt op voorraad is en dat winkeliers door HP wordt aangemoedigd de duurdere 32GB versie te promoten.

Het zijn natuurlijk allemaal geruchten, maar het zou geen verkeerde stap zijn voor HP om de TouchPad toch nog te laten slagen.

  • Delen:

Reacties

  1. Ries
    05 juli, 2011 om 7:06

    Ik vertrouw op de komende OTA updates en de ervaring van gebruikers op dit moment en ben gewoon in afwachting van de komst van mijn 16GB TouchPad ;-)

    7 redenen waarom:
    http://dlvr.it/Yxzh8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.