Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

KPN introduceert tablet abonnementen en geeft korting op mobiel internet

Geschreven door
Geplaatst op5 juli 2011, 21:55 CategorieActies

KPN heeft stilletjes twee nieuwe abonnementen geïntroduceerd speciaal voor tablets. Het Tablet Internet Basis en Tablet Internet Extra abonnement bieden beiden mobiel internet met een snelheid van 7,2 Mbps, maar hebben een bundel van respectievelijk 500Mb en 2GB per maand. Voor het Tablet Internet Basis abonnement betaal je 20 euro per maand en voor het Tablet Internet Extra 30 euro per maand. Beide abonnementen zijn ook maandelijks opzegbaar.

Naast deze nieuwe abonnementen geeft KPN momenteel ook flinke kortingen op andere mobiel internet abonnementen en pre-paid pakketten. Tijdens de Goeie Deals XL weken krijg je voor een tablet met abonnement of een los sim-only abonnement 4 maanden 50 procent korting bij een eenjarig abonnement en 8 maanden 50 procent korting bij een tweejarig abonnement. Wat betreft de tablets met abonnement heeft KPN momenteel de Samsung Galaxy Tab en de HTC Flyer in de aanbieding.

Zakelijke klanten kunnen ook van kortingen profiteren. Zo krijg je 12 maanden 50 procent korting op een zakelijk internet abonnement voor tablets. De Goeie Deals XL weken zitten overigens ook vol met korting op andere diensten en producten van KPN, zoals digitale TV en vaste telefonie. Bekijk hier alle Goeie Deals XL aanbiedingen van KPN.

De nieuwe tablet abonnementen van KPN zijn reeds te vergelijken met alle andere tablet abonnementen van Nederlandse providers in onze abonnementenvergelijker.

  • Delen:

Reacties

  1. shiggy
    07 juli, 2011 om 14:18

    Dit noemen die dieven aanbiedingen ?? Je kan die Tabs beter los kopen dan zijn ze goedkoper. Wat een oplichters die van KPN zeg

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.