Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Meer details Lenovo IdeaPad K1 Honeycomb tablet

Geschreven door
Geplaatst op1 juli 2011, 15:00 CategorieAndroid

Vorige maand werd al bekend dat Lenovo binnenkort met twee nieuwe tablets zou komen en een van deze tablets, de Lenovo IdeaPad K1, is inmiddels te bestellen als pre-order. Op de website van Amazon is de tablet geprijsd op 499,99 dollar, maar wanneer de levering plaats gaat vinden is nog onbekend.

Wel kunnen we wat specificaties van de productpagina halen. Zo bevat de tablet een 10.1 inch scherm met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en draait de Honeycomb tablet op een Nvidia Tegra 2 processor. Qua connectiviteit zien we een microSD card reader, een SIM slot, HDMI, een 3.5mm koptelefoon aansluiting, en een “multi-function connector” voor waarschijnlijk dockingstations en andere accessoires. Er wordt niks gemeld over 3G/4G connectiviteit. Lenovo maakt voor de IdeaPad gebruik van haar eigen “Social Touch” interface bovenop Honeycomb voor een betere Facebook en Twitter integratie.

Volgens eerdere geruchten zal de tablet ook voorzien zijn van een 5 megapixel camera aan de achterzijde, een 2 megapixel camera aan de voorzijde, Bluetooth en Wifi. Wanneer de IdeaPad naar Europa komt is nog niet bekend.

Update: Lenovo heeft ook een aantal support video’s online geplaatst waarin je de tablet beter leert kennen.

Bron: Slashgear

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.