Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mogelijke Lenovo IdeaPad 7 gespot

Geschreven door
Geplaatst op22 juli 2011, 20:02 CategorieAndroid

Lenovo presenteerde eerder deze week haar nieuwe IdeaPad K1 en IdeaPad P1 tablets, maar blijkbaar staat er ook nog een 7 inch tablet op het programma. Er zijn namelijk wat foto’s opgedoken van een mogelijke Lenovo IdeaPad 7. Volgens Engadget zijn de foto’s aangepast om iets te verbergen maar het blijft giswerk wat dat is.

Ook zien de foto’s er wat onscherp en vaag uit, maar dat zien we vaker bij uitgelekte foto’s. Naast de foto’s zijn er ook wat specificaties uitgelekt. Zo zou de IdeaPad 7 komen met een 7 inch touchscreen, een 1.024 bij 600 pixels resolutie, een Texas Instruments processor en GPS. Verder beschikt de tablet volgens de geruchten over een 3G modem, twee camera’s, en een microSD card reader. het uiterlijk doet denken aan de HP TouchPad.

Gezien de hardware knoppen in het design zal het besturingssysteem waarschijnlijk, en jammer genoeg, Android 2.x zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.