Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola Xoom in Europa voorlopig nog zonder Android 3.1

Geschreven door
Geplaatst op15 juli 2011, 18:44 CategorieAndroid

In VS is de Motorola Xoom al bijna toe aan haar Android 3.2 update, maar in Europa moeten gebruikers nog steeds wachten op Android 3.1. De Facebook pagina van Motorola Europe staat vol met vragen en klachten van mensen over dit onderwerp en Motorola heeft er gisteren eindelijk op gereageerd.

Zo schrijft Motorola op haar Facebook pagina;

We realize our Motorola XOOM users in Europe are anxiously awaiting the rollout of Android 3.1 as well as details around timing. We continue to work through the testing process and we will update the forum/community as soon as we have more details to share. Please stay tuned and thanks for your patience.

Kortom, dat klinkt niet alsof de update snel zal verschijnen. Eerst moeten de tests nog afgerond worden en dan zal er pas een indicatie komen over het moment dat de update uitgerold wordt. Slechte service van Motorola gezien andere fabrikanten (bijvoorbeeld ASUS) al bezig zijn met Android 3.2 voor hun tablets.

Bedankt Ton!
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.