Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe tablet aanbiedingen en acties

Geschreven door
Geplaatst op29 juli 2011, 11:56 CategorieActies

Met de steeds groter wordende tabletmarkt wordt het lastig om nog een keuze te maken, en een belangrijke factor is dan ook de prijs. Naast dat we je van specificaties, nieuws en reviews voorzien zetten we ook de beste aanbiedingen en acties op een rijtje.

Zo heeft Pixmania momenteel een actie lopen waarbij korting wordt gegeven op verschillende tablets als de Archos Arnova serie, de Acer Iconia Tab A500 en de Motorola Xoom. Daarnaast heeft Pixmania de eerste generatie iPad 64GB Wifi in de aanbieding voor 499,00 euro. Bekijk hier alle tablet acties van Pixmania.

Wehkamp heeft een actie lopen waarbij ‘de prijzen omlaag geklikt worden’. Zowel op beeld & geluid als op computer & telecom heeft Wehkamp kortingen oplopend tot 250 euro. Nou vallen de tablets hier gelukkig ook onder en geeft de winkel korting op onder meer de ASUS Eee Pad Transformer, de HTC Flyer, de Samsung Galaxy Tab en de BeBook Live. Bekijk hier alle tablets bij Wehkamp.

Groupon heeft een actie lopen waarbij je de Huawei Ideos S7 tablet alleen vandaag met korting kunt bestellen. De Ideos S7 is een 7 inch tablet met Android 2.1 als besturingssysteem, twee camera’s, een microUSB poort, 8GB aan opslaggeheugen, Wifi en 3G connectiviteit. De tablet is vandaag te koop voor 199,00 euro.

Dixons heeft momenteel de 32GB HTC Flyer met Wifi en 3G connectiviteit in de aanbieding waarbij je ook nog eens 50 euro aan accessoires kado krijgt. Daarnaast is de Archos 101 tablet met 8GB opslaggeheugen afgeprijsd. Bekijk hier alle tablets bij Dixons.

Ben je op zoek naar de ASUS Eee Pad Transformer met keyboard dock? Dan kun je het beste even een kijkje nemen in de webshop van Yorcom. Yorcom is een van de weinige winkels waar de Transformer met docking station reeds op voorraad is.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.