Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nog meer foto’s en een hands-on video Sony S1 en S2 tablets

Geschreven door
Geplaatst op6 juli 2011, 13:08 CategorieAndroid

De Sony s1 en S2 tablets beginnen op steeds meer plekken op te duiken. Deze keer is het de beurt aan Italië, waar beide tablets officieel gepresenteerd zijn. Uit deze foto’s en video’s kunnen we gelukkig wat meer opmaken dan de kunstzinnige teasers die Sony de laatste tijd verspreidt.

Notebook Italia was bij de presentatie van beide tablets en heeft wat foto’s en een vide’s kunnen maken. De Sony S1 tablet heeft een 9.4 inch display en lijkt op een gevouwen magazine. De S2 heeft twee displays van 5.5 inch en kan dichtgeklapt worden. Beide tablets beschikken hoogstwaarschijnlijk over Android 3.1 Honeycomb en 3G connectiviteit. Volgens de laatste geruchten moeten de S1 en S2 tablets ergens in september op de markt verschijnen. Bekijk na de break de foto’s en hands-on video’s.

Video: Hands-on Sony S1 tablet

Video: Hands-on Sony S1 en S2 tablets

Bekijk meer foto’s op de website van Notebook Italia

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.