Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Notion Ink lanceert Adam 2 tablet in december

Geschreven door
Geplaatst op5 juli 2011, 13:05 Categorie3D tablets

De Notion Ink Adam tablet was een aantal maanden geleden een grote tabletsensatie, maar inmiddels is het aardig stil geworden rondom het door problemen geteisterde apparaat. Het laatste wat we vernomen hebben is dat de Adam tablet niet zal beschikken over een officiële versie van Honeycomb en dat Notion Ink haar eigen ROM versie zal ontwikkelen.

Toch lijkt Notion Ink nog kansen te zien in de tabletmarkt aangezien er in december een opvolger van de Adam tablet gaat komen. Voor nu heeft deze opvolger de naam Adam 2 meegekregen en tijdens de CES 2012 zal de tablet gepresenteerd worden. De nieuwe Adam 2 tablet zal naar alle waarschijnlijkheid beschikken over het nieuwe Android Ice Cream Sandwich besturingssysteem en een verbeterd Pixel Qi display. Het nieuwe display moet zorgen voor levendigere kleuren en betere zichtbaarheid in zonlicht.Bekijk na de break een video van het nieuwe Pixel Qi display.

Video: Pixel Qi display

Ook gaan er geruchten dat de Adam 2 tablet voorzien zal worden van een Tegra 3 processor, waarvan we afgelopen maand heel wat moois gezien hebben. Maar, daar blijft het niet bij want ook zou Notion Ink overwegen om twee camera’s op de achterzijde te plaatsen voor 3D opnamen, zoals we kennen van de LG Optimus Pad.

Bron: Goodereader

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.