Ook Ziggo komt met mobiel internet voor tablets

18 juli 2011 1 Minuut 2 Reacties
logo-ziggo

Vorige maand introduceerde UPC haar mobiel internet abonnementen voor tablets en laptops, vandaag doet Ziggo hetzelfde. Klanten van Ziggo kunnen vanaf vandaag mobiel internet bestellen. Op termijn komen daar mobiele televisie en mobiel bellen bij.

Toch zitten er wat verschillen tussen het aanbod van UPC en Ziggo. Zo maakt UPC gebruik van het netwerk van Vodafone en Ziggo van het netwerk van KPN. Ook focust UPC zich momenteel alleen op zakelijke klanten terwijl Ziggo ook abonnementen heeft voor consumenten. Momenteel heeft Ziggo een introductie aanbieding lopen waarbij je de eerste 4 maanden 10 euro korting krijgt bij alle abonnementen. Bekijk na de break de specificaties en prijzen van de mobiel internet abonnementen van Ziggo.

Mobiel internet USB dongle (laptop)

Mobiel internet tablet (SIM-kaart)

Bij de SIM abonnementen kun je kiezen uit een micro-SIM kaart (iPad) of een standaard SIM-kaart. Een voordeel is dat je bij het overschrijden van je bundel niet extra hoeft bij te betalen. Alleen de snelheid wordt door Ziggo verlaagt naar 128Kbs. Nadeel is dat je met deze abonnementen niet naar het buitenland kunt.

De aansluitkosten per bundel bedragen 9,95 euro en de abonnementen zijn per maand opzegbaar. Later zal Ziggo ook abonnementen voor smartphones gaan aanbieden. voor meer informatie over de abonnementen of het bestellen van een abonnement kun je terecht op de website van Ziggo.

Bron: Ziggo, Tweakers

Reacties (2)