Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Packard Bell Liberty Tab leverbaar in Nederland; waar kun je er een kopen?

Geschreven door
Geplaatst op1 juli 2011, 19:00 CategorieAndroid

De tweelingbroer van de Acer Iconia Tab A500, de Packard Bell Liberty Tab, is in Nederland gearriveerd. Het is geen eeneiige tweeling aangezien datgene wat de twee tablets onderscheidt het uiterlijk is. De Liberty Tab is een 10.1 inch tablet, draaiend op het Android Honeycomb besturingssysteem.

De Liberty Tab is qua specificaties vergelijkbaar met de Iconia Tab A500, maar het uiterlijk is gewoon net iets moderner en opvallender. De tablet beschikt onder meer over een Tegra 2 processor, een 1.280 bij 800 pixels display, een 2 megapixel camera aan de voorzijde en een 5 megapixel camera aan de achterzijde. Daarnaast beschikt de tablet over een HDMI aansluiting, koptelefoon aansluiting, Wifi, twee USB aansluitingen, Bluetooth en GPS. De Liberty Tab heeft 1GB geheugen en 16GB opslagcapaciteit, wat uitgebreid kan worden met SD kaarten. Na de break vind je alle winkels en prijzen.

Later dit jaar zal er ook nog een 3G versie van de tablet verschijnen.

Packard Bell Liberty Tab
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.