Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

RIM komt weer met update voor BlackBerry PlayBook

Geschreven door
Geplaatst op19 juli 2011, 20:29 CategorieApplicaties

Na de geruchten eerder vandaag over het mogelijk stoppen van de productie van de BlackBerry PlayBook en de slechte verkoopaantallen tot nu toe lijkt RIM zich toch nog in te spannen om van de PlayBook een degelijke tablet te maken. Vandaag heeft de fabrikant de zoveelste grote update aangekondigd.

Zo is het na de update mogelijk om bijlagen op te slaan op een SD card of het interne geheugen van je BlackBerry smartphone en kun je zip bestanden uitpakken en weergeven vanuit je email, welke dan worden opgeslagen op je smartphone. Hier heb je overigens wel een Bridge verbinding nodig met je BlackBerry smartphone. Wanneer de Bridge verbinding verbroken wordt blijven de bestanden beschikbaar op de telefoon, maar niet op de tablet. Ook brengt de update de pinch-to-zoom mogelijkheid tijdens het bekijken van video’s en een portrait modus voor het bekijken van foto’s. De software was al beschikbaar in het Nederlands, maar daar komen nu nog eens 15 talen bij. De versie 1.0.7 update is vanaf nu beschikbaar.

Nu is het alleen nog wachten op de ondersteuning voor Android applicaties en de email, contacten en kalender applicaties.

Bron: Mobileburn


€ 99,00

op werkdagen voor 18:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bekijk

Bron: beslist.nlKijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.