Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘RIM stopt productie BlackBerry PlayBook Wifi’

Geschreven door
Geplaatst op18 juli 2011, 21:37 CategorieHardware

Mocht je nog denken over de aankoop van een BlackBerry PlayBook Wifi-only model dan is nu wellicht het juiste moment om te knoop door te hakken. In een bericht naar investeerders zou RBC Capital Markets Managing Director Mike Abramsky hebben laten weten dat RIM de productie van de PlayBook Wifi wellicht stopt.

Een van de redenen voor het stilleggen van de productie is dat RIM zich wil gaan focussen op het uitbrengen van de 3G/4G versies van de PlayBook, de ontwikkeling van de ‘Superphone‘ gebaseerd op het QNX besturingssysteem en een nieuwe serie BlackBerry smartphones. Natuurlijk is de matige populariteit van de PlayBook momenteel de belangrijkste reden, wat weer het resultaat is van het gehaast op de markt brengen van de tablet en genoegen nemen met de fouten die er op dat moment nog inzaten. Ondanks onze zeer positieve review van de PlayBook vielen de verkoopaantallen fors tegen.

Momenteel is de Wifi-only versie het enige model dat RIM produceert. Wanneer de 3G/4G modellen gelanceerd moeten worden is nog onbekend.

Update 19/06 14.30: RIM heeft aangegeven dat dit bericht pure onzin en dat het bedrijf geen plannen heeft de productie van de PlayBook Wifi stil te leggen. RIM lanceert de PlayBook zelfs elke week nog in nieuwe landen.

Bron: BGR


€ 99,00

op werkdagen voor 18:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bekijk

Bron: beslist.nlKijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.