Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab 10.1 krijgt update met Swype en TouchWiz

Geschreven door
Geplaatst op4 juli 2011, 11:53 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy Tab 10.1 is nog niet in Nederland te koop en Samsung heeft ook nog steeds niet laten weten wanneer dit gaat gebeuren. In andere landen, zoals de VS, is de Galaxy Tab 10.1 inmiddels gelanceerd en daar heeft Samsung al een update aangekondigd die onder andere Swype en TouchWiz moet brengen.

De Galaxy Tab 10.1 is in eerste instantie zonder de TouchWiz schil gelanceerd, maar toch denkt Samsung Android Honeycomb nog verder te kunnen optimaliseren met deze aanpassing. Naast TouchWiz moet de update ook de meest recente versie van Swype, de Samsung Media Hub en vier extra applicaties brengen. Ook aan de zakelijke gebruiker is gedacht aangezien Samsung met de update mobiel printen en de encryptie van documenten mogelijk maakt. Daarnaast kun je via het FindMyMobile systeem je tablet terugzoeken wanneer deze kwijt is. Mocht je de tablet niet vinden dan kun je hem ook op afstand wissen.

Met de Samsung Hub krijg je toegang tot diverse diverse interfaces om Video on Demand content te downloaden en te bekijken, je sociale netwerken bij te houden, E-books te kopen en muziek online te beluisteren of aan te schaffen. Laatste puntje over de update is dat Samsung nu volledige ondersteuning biedt voor accessoires als een HDMI dongle, USB connector en een SD card adapter. De tablet zelf beschikt niet over deze aansluitingen, maar er zijn adapter kits op de markt om de functionaliteiten toch te bieden.

Of de update al op de Galaxy Tab 10.1 zal zitten wanneer deze in Nederland gelanceerd wordt is nog niet bekend.

Bekijk de website van Samsung voor meer informatie over de update. Mocht je meer willen weten over de Samsung Galaxy Tab 10.1 in het algemeen dan zijn de how-to video’s of de online simulator wellicht handig.
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.