Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony toont kunstzinnige teaser voor S1 en S2 tablets (deel 2)

Geschreven door
Geplaatst op5 juli 2011, 14:47 CategorieAndroid

Drie weken geleden toonden we je de kunstzinnige teaser voor de Sony S1 en S2 tablets al, maar dit was deel 1. Vandaag is deel 2 op YouTube geplaatst en dit deel is net zo niks zeggend als deel 1, maar wel ontzettend mooi gemaakt. Hopelijk wordt er toch iets meer duidelijk in de drie nog volgende delen.

Deel 2 gaat weer op dezelfde tour verder als deel 1 en loodst ons door parcours van elementen die verbonden staan met de tablets. Er wordt over de tablets nauwelijks iets gezegd, maar we zien een Maps en een email applicatie, wat natuurlijk geen uitgelichte features mogen zijn. Kortom, kunstzinnig is het toverwoord en het is gewoon even genieten van een mooi stukje marketing en creativiteit. Bekijk na de break deel 1 en 2 van de teasers voor de Sony S1 en S2 tablets.

Sony teaser deel 1

Sony teaser deel 2

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.