Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony toont kunstzinnige teaser voor S1 en S2 tablets (deel 3)

Geschreven door
Geplaatst op19 juli 2011, 11:31 CategorieAndroid

Na twee kunstzinnige delen van de vijfdelige teaser serie voor de nieuwe Sony S1 en S2 tablets is deel 3 iets interessanter. In dit deel wordt, weer op een fraaie manier, weergegeven hoe PlayStation gaming, e-reading en multimedia functionaliteiten eruit zullen zien op de Android Honeycomb tablets.

Het is niet heel uitgebreid, maar je krijgt korte impressies over de entertainment mogelijkheden van de apparaten. Wat zien we voorbij komen? Video weergave (The Green Hornet), een e-reader applicatie op de S2 tablet met het dubbele display, en een sneak preview van PlayStation gaming op de S2 tablet met de Crash Bandicoot game. Helaas is nog steeds niet bekend wat de exacte release data, prijzen en namen van de tablets gaan worden. Waarschijnlijk komt Sony in augustus met meer nieuws. Wel zijn er ondertussen al meer foto’s, video’s en specificaties verschenen. Bekijk de video na de break.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.